aanmelden

Wat leuk dat je je bij The Workout Lab wilt aanmelden! Wij verzorgen groepslessen en personal training en je kan ook zelf bij ons komen trainen (open gym) op beperkte uren.

De Workout Lab is een plek met 2 verschillende workout concepten onder één dak:

Small Room – Strength 

Big Room – Sweat

Bij beide staat fun, persoonlijke aandacht en techniek tijdens jouw workout voorop!

Small Room
In onze small room geven wij les voor kleine groepen, zodat de trainers genoeg tijd hebben voor jou! Zo kan je goed werken aan jouw techniek en haal je het maximale aan je workout! 
Wat is jouw favoriet: Power, Circuit of BBB?

Big Room
Wij maken van jouw workout een feestje! Tijdens deze high intensity lessen knal jij met een goede dosis muziek de workout door! Je wisselt 4 stations af: Loopband, TRX, Plyobox en Kettlebell. De korte intervallen en meerdere rondes zorgen ervoor dat jij bezweet, voldaan en met een lach op je gezicht de les verlaat!

Aanmelden groepsles

Ben je geïnteresseerd om één van onze vele groepslessen te boeken? Dat kan via Eversports:

  1. Ga naar tarieven en kijk welk abonnement of rittenkaart bij jou sportbehoeftes past.
  2. Vervolgens word je doorgelinkt naar Eversports: Registreer of log in.
  3. Voeg vervolgens één van de abonnementen of rittenkaarten toe aan je account en schrijf je direct in voor een groepsles!

Aanmelden Personal Training

Ben je liever iemand die 1-op-1 traint en wil je werken aan je eigen sportdoelen? Wij zorgen ervoor met onze ervaren personal trainers dat jij die bereikt!

Met een uitgebreide intake, een op maat gemaakt trainingsplan en een stok achter de deur heb je alle tools in handen voor een fittere lifestyle.

We hebben maar liefst 9 verschillende Personal Training Pakketten. Gegarandeerd dat er een pakket voor jou bij zit, wat helemaal past bij jou sportbehoeftes.

Verder is het voor ons is het belangrijk dat je je thuis voelt. Drink een kop koffie of shake aan de bar, puf uit en klets bij met je vrienden na de les, wat je wilt. Dat vinden wij leuk!