Groepslessen Amsterdam

Welkom bij the Workout Lab! De plek waar fun en persoonlijke aandacht tijdens je workout voorop staan. Wij bieden naast personal training ook diverse groepslessen aan in Amsterdam. De korte intervallen en meerdere rondes zorgen ervoor dat jij bezweet, voldaan en met een lach op je gezicht de lessen verlaat!

Welke groepslessen zijn er?

Ontdek groepslessen in als Hit & Run, Hit & Booty of Hit & Power en maak van je workout een feestje. Onze big room workouts zijn voor grotere groepen. Wil je liever wat meer persoonlijke aandacht? In onze small room geven wij les voor kleine groepen, zodat de trainers genoeg tijd hebben voor jou. Ben je op zoek naar groepslessen in Amsterdam? Dan ben je bij the Workout Lab aan het juiste adres!

Rooster Groepslessen Amsterdam

Ben je benieuwd naar welke groepsles het beste bij jou past? Ontdek dan ons rooster! Of je nu een vroege vogel bent die de dag wil beginnen met een krachtige ochtendtraining, of een avondpersoon die na het werk stoom wil afblazen met een intensieve Hit & Run training,  ons rooster biedt flexibiliteit en variatie.

Niveaus Groepslessen Amsterdam

Onze groepslessen in Amsterdam zijn van verschillende niveau’s. Op ons rooster is het niveau van iedere training aangeduid, zodat jij je altijd op je gemak kan voelen tijdens de trainingen. Heb je nog geen ervaring met high intensity trainingen? Kies dan voor een groepsles die geschikt is voor alle niveau’s. Ga je de uitdaging aan? Kies dan voor een intermediate groepsles. Twijfel je nog welke les het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. 

Groepslessen in Amsterdam, voor iedereen

Stap in de wereld van fitness en welzijn, waar plezier en hard trainen hand in hand gaan. Onze groepslessen in Amsterdam zijn ontworpen met één doel voor ogen: jou fit maken en laten genieten van elke beweging. Of je nu een doorgewinterde sportliefhebber bent of net begint aan je fitnessreis, onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen.

Ons deskundige team van instructeurs staat klaar om je te begeleiden door een scala aan workouts die niet alleen effectief zijn, maar ook plezier en voldoening bieden. Van energieke circuittraining, tot HIT en krachttraining, wij zorgen ervoor dat je het maximale uit jouw workout haalt.

Wie zijn wij?

Wij zijn er voor iedereen. Of je nu een rookie bent of juist al jaren intensief sport, The Workout Lab is jouw gym. Door te focussen op techniek en je persoonlijk aandacht te geven zorgen wij ervoor dat je na iedere les weer met een dikke smile, voldaan de deur uitloopt! 

Voor ons is het belangrijk dat je je thuis voelt. Drink een kop koffie aan de bar, puf uit en klets bij met je vrienden na de les, wat je wilt. Dat vinden wij leuk!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Was al een tijdje op zoek naar krachttrainingslessen in groepsverband. Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Daarnaast ook een relaxte in de studio. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario