workouts

sweat - Big Room

Wij maken van jouw workout een feestje! Tijdens deze high intensity lessen knal jij met een goede dosis muziek de workout door! Je wisselt 4 stations af: Loopband, TRX, Plyobox en Kettlebell. De korte intervallen en meerdere rondes zorgen ervoor dat jij bezweet, voldaan en met een lach op je gezicht de les verlaat!

De ultieme high intensity workout! Hit & Run is onze signature workout, een mix van kracht, cardio en dat allemaal op strong beats. In deze mix werk je aan een knallende conditie, een krachtig lijf en een strak uiterlijk. . De Hit & Run is een mood booster eersteklas, je verbrand kcals terwijl je het gevoel hebt dat je op een stevig festival staat te feesten. Elke 4 minuten een ander station (sprints, plyo boxen, kettlebells en TRX) maakt deze workout uniek in Amsterdam.

De ultieme high intensity workout met een echte focus op de booty. Tijdens de HIT & Booty gaan we voor ronde en strakke billen. Ook jouw benen krijgen het zwaar te verduren, maar het resultaat is onweerstaanbare gevormde billen, benen en core. Dat is toch alles wat je wil? De eerste ronde  werken we op 4 stations (sprints, plyo boxen, kettlebells en TRX). Daarna sluiten we af met booty burn oefeningen op de maat van opzwepende booty muziek.. 

Intens, uitdagend en een tikkie competitief. Om de focus te verdelen is de workout in twee delen opgesplitst. We beginnen deze training met een kracht blok, waar we de kettlebells tevoorschijn halen en je sterker de deur uitgaat. Daarna gaan we over op cardio, in een race tegen de klok werken we naar de finishlijn. Denk aan sprints, intervals, amrap challenges en box jumps! Succes op alle vlakken gegarandeerd als jij je aanmeldt voor Hit & Power. 

Strength - Small Room

In onze small room geven wij les voor kleine groepen, zodat de trainers genoeg tijd hebben voor jou. Zo kan je goed werken aan jouw techniek en haal je het maximale aan je workout! Wat is jouw favoriet: Power, Circuit of BBB?

De klassieker op de kaart, onze BBB, oftewel: Buik, Billen, Benen. Een training van voornamelijk krachtoefeningen die zorgen voor een mooi gevormde lowerbody en core. We gebruiken resistance bands en kleine gewichten om rug, buik, billen en benen sterk, maar zeker ook in shape te krijgen.

Elke minuut een nieuw station met een uitdagende oefening. We combineren kracht met conditie in een aantal grote rondes door de zaal. We trainen op lichaamsgewicht, of voegen attributen toe zoals kettle- en dumbbells. De circuittraining is telkens weer verrassend, waardoor de sessies nooit gaan vervelen. 

Een technisch uitdagende sessie voor eenieder die functioneel kracht wil opbouwen. Deze workout is uniek in zijn soort omdat je de kans krijgt veel gewicht te tillen, terwijl je leert over het technische aspect van training. Een effectieve les die je ook in andere sessies zal helpen om met betere techniek te trainen. Je leert beweging beter begrijpen en zal sterker en krachtiger worden.