Boutique Gym Amsterdam

Welkom bij the Workout Lab, dé Boutique Gym in Amsterdam West. Hier staat plezier en persoonlijke aandacht tijdens je training centraal. Of je nu kiest voor kracht en techniek in onze Power-les of intensief wilt zweten tijdens een van onze high-intensity workouts, wij garanderen dat je het uiterste uit je training haalt. Ontdek onze programma’s en ervaar The Workout Lab; dé plek voor HIIT, circuittraining en krachttraining in een Boutique Gym Amsterdam!

Wat is een Boutique Gym?

Een boutique gym is een kleinschalige fitnessruimte die zich onderscheidt door zijn focus op kwaliteit, specialisatie en een persoonlijke benadering. Boutique Gyms richten zich vaak op specifieke trainingsmethoden, variërend van high-intensity workouts tot gespecialiseerde krachttraining. Het doel is om een unieke en doelgerichte fitnesservaring te bieden, waar leden niet alleen fysiek uitgedaagd worden, maar ook profiteren van een gemeenschapssfeer en deskundige begeleiding. Boutique gyms hebben de reputatie een ideale keuze te zijn voor diegenen die op zoek zijn naar meer dan alleen een standaard sportschoolervaring, 

Sportschool Amsterdam West
Personal Training Amsterdam

Boutique Gym of normale gym?

Bij het kiezen tussen een Boutique Gym Amsterdam en een reguliere sportschool, komt het aan op persoonlijke voorkeuren en fitnessdoelen. Een Boutique Gym biedt een exclusieve en gespecialiseerde omgeving, waar persoonlijke aandacht en hoogwaardige training centraal staan. Wij leggen vaak de nadruk op specifieke trainingsmethoden en creëren een gemeenschapssfeer.

Een ‘normale’ sportschool heeft over het algemeen een breder scala aan faciliteiten en apparatuur, met een meer algemene aanpak. Dit type sportschool is ideaal voor diegenen die graag zelfstandig trainen.

De voordelen van onze Boutique Gym in Amsterdam

In tegenstelling tot reguliere sportscholen biedt een boutique gym vaak een kleinschalige en gespecialiseerde omgeving. Wij leggen de nadruk op individuele aandacht en hoogwaardige trainingsprogramma’s. Tijdens onze trainingen zorgen we voor voldoende aandacht voor iedereen. Zo ben je ervan verzekerd dat we jou erbij helpen het maximale uit jezelf te halen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in high-intensity trainingen. Tijdens deze high intensity lessen knal jij met een goede dosis muziek de workout door! Je wisselt 4 stations af: Loopband, TRX, Plyobox en Kettlebell.

Boutique Gym Amsterdam
Ontdek onze Boutique Gym in Amsterdam!

Welkom bij onze exclusieve Boutique Gym in Amsterdam, waar fitness een persoonlijke en hoogwaardige ervaring wordt! Ontdek een intieme omgeving waar we streven naar meer dan alleen een work-out; we bieden een gemeenschap waar persoonlijke aandacht en gespecialiseerde training samenkomen. Door te focussen op techniek en je persoonlijk aandacht te geven zorgen wij ervoor dat je na iedere les weer met een dikke smile, voldaan de deur uitloopt! 

Wie zijn wij?

Wij zijn er voor iedereen. Of je nu een rookie bent of juist al jaren intensief sport, The Workout Lab is jouw gym. Door te focussen op techniek en je persoonlijk aandacht te geven zorgen wij ervoor dat je na iedere les weer met een dikke smile, voldaan de deur uitloopt! 

Voor ons is het belangrijk dat je je thuis voelt. Drink een kop koffie aan de bar, puf uit en klets bij met je vrienden na de les, wat je wilt. Dat vinden wij leuk!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario