BBB Amsterdam

Welkom bij the Workout Lab! De plek waar fun en persoonlijke aandacht tijdens je workout voorop staan. Wij bieden gevarieerde BBB trainingen aan in Amsterdam. Onze BBB training, oftewel: Buik, Billen, Benen training, bestaat voornamelijk uit krachtoefeningen, die zorgen voor een mooi gevormde lowerbody en core. 

Wat is BBB?

Zoals hierboven al kort benoemd staat BBB voor Buik, Billen en Benen. Deze vorm van fitness die zich richt op het versterken en vormgeven van specifieke spiergroepen, met name de buikspieren, billen en benen. Deze trainingsmethode is tegenwoordig erg populair vanwege de focus op het verbeteren van de lichaamsvorm.

Personal Training Amsterdam

Hoe ziet een BBB Training eruit?

Een BBB-training begint meestal met een korte warming-up om de spieren op te warmen en de bloedsomloop te bevorderen. Dit kan onder andere bestaan uit lichte cardio-oefeningen zoals joggen op de plek, jumping jacks, of touwtjespringen. We gebruiken resistance bands en kleine gewichten om rug, buik, billen en benen sterk, maar zeker ook in shape te krijgen. Benieuwd naar onze BBB training? Meld je aan voor BBB Amsterdam op onze website!

De voordelen van BBB Amsterdam

BBB-training, gefocust op de Buik, Billen en Benen, biedt veel voordelen voor iedereen die streeft naar een gezondere, sterkere en meer gevormde lichaamsbouw. Een van de belangrijkste voordelen van deze trainingsvorm ligt in de gerichte spierversterking. Door specifieke oefeningen voor de buikspieren, bilspieren en dijspieren uit te voeren, kunnen deze spiergroepen aanzienlijk sterker en strakker worden. Dit niet alleen draagt bij aan een verbeterde lichaamsvorm, maar bevordert ook de algehele kracht en stabiliteit.

Een ander waardevol voordeel van BBB-training is het vermogen om de lichaamsvorm en spiertonus te verbeteren. De gevarieerde oefeningen, zoals crunches, squats en leg raises, zijn ontworpen om specifieke gebieden aan te pakken en te verstevigen. Hierdoor kan het lichaam een meer gedefinieerde uitstraling krijgen, wat weer kan leiden tot een positiever zelfbeeld en verhoogd zelfvertrouwen. Kortom, meld je aan voor BBB Amsterdam bij The Workout Lab!

Ontdek BBB in Amsterdam!

In het kort kunnen de voordelen van BBB-training worden samengevat als een verbeterde spierkracht, lichaamsvorm en conditie, wat resulteert in een algehele positieve impact op de fysieke gezondheid en het welzijn. Wij zijn er voor iedereen. Of je nu een rookie bent of juist al jaren intensief sport, BBB Amsterdam doe je bij The Workout Lab. Door te focussen op techniek en je persoonlijk aandacht te geven zorgen wij ervoor dat je na iedere les weer met een dikke smile, voldaan de deur uitloopt! 

Wie zijn wij?

Wij zijn er voor iedereen. Of je nu een rookie bent of juist al jaren intensief sport, The Workout Lab is jouw gym. Door te focussen op techniek en je persoonlijk aandacht te geven zorgen wij ervoor dat je na iedere les weer met een dikke smile, voldaan de deur uitloopt! 

Voor ons is het belangrijk dat je je thuis voelt. Drink een kop koffie aan de bar, puf uit en klets bij met je vrienden na de les, wat je wilt. Dat vinden wij leuk!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario