HIIT Amsterdam

Welkom bij the Workout Lab! De plek waar fun en persoonlijke aandacht tijdens je workout voorop staan. Wij bieden diverse HIIT trainingen aan in Amsterdam. De korte intervallen en meerdere rondes zorgen ervoor dat jij bezweet, voldaan en met een lach op je gezicht de lessen verlaat!

Wat is HIIT?

HIIT staat voor High-Intensity Interval Training, een vorm van lichaamsbeweging waarbij korte periodes van zeer intense lichamelijke inspanning worden afgewisseld met kortere rustperiodes of periodes van lagere intensiteit. Het doel van HIIT is om het cardiovasculaire systeem te versterken, de algehele conditie te verbeteren en vet te verbranden in een relatief korte tijdsduur. Ben jij op zoek naar een HIIT training in Amsterdam? Wij zorgen ervoor dat jij alles uit je workout haalt!

The Workout Lab - Wie zijn wij afbeelding

Hoe ziet een HIIT Training eruit?

Een typische HIIT-sessie kan bestaan uit oefeningen zoals sprints, burpees, jumping jacks, mountain climbers en andere intensieve bewegingen. De intense inspanning wordt gevolgd door een rust- of herstelperiode waarin je een lagere intensiteit aanhoudt of volledig rust neemt voordat de volgende intensieve fase begint. Hit & Run is onze signature workout, een mix van kracht, cardio en dat allemaal op strong beats. In deze mix werk je aan een knallende conditie, een krachtig lijf en een strak uiterlijk. 

Het voordeel van HIIT Trainingen

High-Intensity Interval Training (HIIT) is als de superheld onder de workouts – kort maar krachtig! Het beste aan HIIT is dat je in een mum van tijd een hoop calorieën kunt verbranden. Geen urenlang zwoegen in de sportschool, gewoon 40-50 minuten knallen en je bent klaar.

Het voordeel van HIIT is dat het efficiënt is; je kunt in een kortere tijd effectieve resultaten behalen in vergelijking met langdurigere, minder intensieve trainingen. Bovendien kan HIIT de stofwisseling verhogen, waardoor het lichaam na de training nog steeds calorieën verbrandt.

Dus, als je houdt van korte, pittige workouts die je echt resultaten opleveren, dan is onze HIIT Training in Amsterdam jouw ding. No more excuses, gewoon knallen en genieten van die energieboost!

Ontdek HIIT in Amsterdam!

Welkom in de wereld van High-Intensity Interval Training (HIIT) hier in Amsterdam – waar workouts kort zijn, maar de resultaten groot! Geen eindeloze uren in de sportschool, gewoon korte en krachtige sessies van 40-50 minuten. Ontdek HIIT en geef je fitnessroutine een flinke boost. Bye bye saaie workouts, hallo energieke trainingen die je in shape brengen en houden. Ontdek de HIIT in Amsterdam en maak je klaar om te knallen!

Wie zijn wij?

Wij zijn er voor iedereen. Of je nu een rookie bent of juist al jaren intensief sport, The Workout Lab is jouw gym. Door te focussen op techniek en je persoonlijk aandacht te geven zorgen wij ervoor dat je na iedere les weer met een dikke smile, voldaan de deur uitloopt! 

Voor ons is het belangrijk dat je je thuis voelt. Drink een kop koffie aan de bar, puf uit en klets bij met je vrienden na de les, wat je wilt. Dat vinden wij leuk!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario