Programma’s

6 Weeks Fit Kickstart | Donderdag 11 april

SCHRIJF JE NU IN! 

Wil je afvallen, (weer) in je sportritme komen, fitter worden en meer leren over voeding die bijdraagt om jouw doelen te bereiken? Dan is 6 Weeks Fit Kickstart echt iets voor jou!

Je sport 3x per week bij The Workout Lab: 1x op een vast moment met jouw groep en twee keer op een zelf gepland moment waarbij je kiest uit de reguliere lessen. Wij houden natuurlijk in de gaten of je 3x per week komt trainen. Wij zijn jouw stok achter de deur! 

Je gaat dagelijks je voeding tracken en je hebt wekelijks contact met je voedingscoach voor feedback en vragen. We bespreken jouw doelen en houden samen met jou je progressie in de gaten d.m.v. meetmomenten: kilo’s, centimeters en progressiefoto’s. Daarnaast houden we je progressie qua kracht en conditie goed bij middels fysieke testen. 

6 Weeks Fit – De ideale kickstart!

De kick-off vindt plaats op donderdag 22 februari om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent. Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op donderdagavond om 19:00 uur beschikbaar bent, want dan vindt het vaste trainingsmoment plaats met je groep. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen.

 • Donderdag 22 februari – Kick-off
 • Donderdag 29 februari
 • Donderdag 7 maart
 • Donderdag 14 maart 
 • Donderdag 21 maart
 • Donderdag 28 maart
 • Donderdag 4 april –  Afsluiting

6 Weeks Fit – De ideale kickstart!

De kick-off vindt plaats op donderdag 11 april om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent. Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op donderdagavond om 19:00 uur beschikbaar bent, want dan vindt het vaste trainingsmoment plaats met je groep. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen.

 • Donderdag 11 april – Kick-off
 • Donderdag 18 april
 • Donderdag 25 april
 • Donderdag 2 mei
 • Donderdag 16 mei
 • Donderdag 23 mei
 • Donderdag 30 mei – Afsluiting
 
*Op Hemelvaartsdag is er geen training.

6 Weeks Fit – De ideale kickstart!

De kick-off vindt plaats op donderdag 6 juni om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent. Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op donderdagavond om 19:00 uur beschikbaar bent, want dan vindt het vaste trainingsmoment plaats met je groep. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen.

 • Donderdag 6 juni – Kick-off
 • Donderdag 13 juni
 • Donderdag 20 juni
 • Donderdag 27 juni
 • Donderdag 4 juli
 • Donderdag 11 juli
 • Donderdag 18 juli – Afsluiting

De kosten voor dit programma bedragen €349. 

Enthousiast geworden? Meld je dan aan!

Stap 1: Je mailt naar fitprogrammas@theworkoutlab.nl en zegt dat je je graag wil aanmelden voor het programma met de startdatum erbij. Uiteraard kan je ook nog eventuele vragen stellen. 

Stap 2: Je schaft het programma aan door de betaling in orde te maken. Ga naar tarieven en koop het 6 Weeks Fit programma. 

Het is belangrijk dat wij van te voren met jou in contact zijn geweest, zodat we vooraf enkele vragen kunnen stellen en ons kunnen voorbereiden op jouw komst! 

****

Wil je starten wanneer het jou uitkomt? Volg dan het 6 Weeks Fit Individual programma. Je kiest dan samen met jouw coach je start voor de 1-op-1 kickoff. Daarnaast zijn alle tussentijdse metingen op een moment dat het jou uitkomt. Flexibel en efficiënt! De kosten voor het persoonlijke traject zijn €395.

Note: na betaling is je aanmelding bevestigd. Restitutie is niet mogelijk. In overleg kan in speciale gevallen een andere startdatum overeengekomen worden. 

Voor wie is dit programma?
Voor iedereen die zijn of haar sportritme weer wil oppakken en zich fitter, sterker en gezonder wilt voelen! Wij helpen jou om in 6 weken de basics van trainen en voeding onder de knie te krijgen, en helpen je hierin een ritme te vinden. Ook als je nieuw bent met groepslessen, krachttraining of sporten in het algemeen, is het programma voor jou geschikt! Eerst even kijken hoe onze lessen eruitzien?

Hier kun je een try-out boeken, kies bijvoorbeeld voor een circuit of power les!

Hoe groot is de groep? 
De groep bestaat uit maximaal 14 personen. 

Wanneer moet ik beschikbaar zijn?
Er is 1x per week een vast trainingsmoment om te sporten met de 6WF-groep, blokkeer dit vaste moment 6 weken lang in je agenda! Daarnaast plan je zelf nog 2 workouts in via ons rooster op tijden die voor jou goed uitkomen. 

Wat als ik niet op het vaste moment kan?
De eerste keer (kick-off) ben je verplicht om aanwezig te zijn. Je krijgt dan veel informatie over het programma, voeding, maakt kennis met de groep & coaches én we doen fysieke testen. Helaas kan je dus niet deelnemen als je dan niet beschikbaar bent.

Red je de vaste workout een keertje niet, dat is niet erg. Wel vragen we je om de workout op een ander moment zelf in te halen, hiervoor kun je extra credits kopen.

Wat houdt de voedingscoaching in?
Tijdens de kick-off vertellen we je meer over voeding tijdens het sporten, daarnaast ontvang je wekelijks uitgebreide factsheets over de basics van voeding, training en lifestyle. Verder word je aan een voedingscoach gekoppeld, waar je wekelijks 15 minuten mee belt om je voedingsdagboek te bespreken. Dagelijks track je zelf jouw voeding middels een app. Wij helpen je uiteraard om hier wegwijs in te worden. 

Krijg ik een uitgewerkt voedingsschema?
Wij werken niet met vaste voedingsschema’s, juist omdat we erin geloven dat jij moet uitvinden wat voor jou het beste werkt! Uiteraard delen we wél veel recepten, leuke websites ter inspiratie en ook doen we genoeg suggesties.

Wat als ik mijn workouts niet haal?
We verwachten commitment van jou als jij je opgeeft voor dit programma, om jouw gestelde doelen te halen, zal je ook alles op alles moeten zetten. En wij helpen jou daar natuurlijk bij! Lukt het niet om alle workouts wekelijks te volbrengen, dan zullen we jou hierop aanspreken en weer motiveren om alles uit het programma te halen.

Als je het vaste trainingsmoment met de groep niet haalt, verwachten we dat je deze op eigen gelegenheid en kosten inhaalt (extra les aanschaffen). 

Hoe zorgen jullie dat we voortgang zien? 
6WF start met het invullen van een intake, hierin leggen we je uit hoe je zelf thuis lichaamsmetingen en progressie foto’s maakt. Deze kun je tijdens (en na!) het programma op regelmatige basis herhalen, zodat wij kunnen bijsturen waar nodig.

Vervolgens trappen we tijdens de kick-off af met een presentatie over het programma, jouw planning, wat je van ons kan verwachten en vertellen we je meer over voeding. Gevolgd door fysieke testen, denk aan max aantal burpees in 1 minuut! Na 6 weken doe je een eindmeting, en herhaal je de fysieke testen zodat je echt goed je eindresultaten kunt zien!

Hoe meld ik mij aan?
Stap 1: Je mailt naar fitprogrammas@theworkoutlab.nl en zegt dat je je graag wil aanmelden voor het programma met de startdatum erbij. Uiteraard kan je ook nog eventuele vragen stellen. 

Stap 2: Je schaft het programma aan door de betaling in orde te maken. Ga naar tarieven en koop het 6 Weeks Fit programma. 

Het is belangrijk dat wij van te voren met jou in contact zijn geweest, zodat we vooraf enkele vragen kunnen stellen en ons kunnen voorbereiden op jouw komst! 

Ik ben al lid bij jullie, wat kost het programma voor mij?
Als je bij ons een abonnement hebt dan pauzeren wij deze voor de duur van het programma, zodat je geen dubbele kosten betaalt! Heb je bij ons een rittenkaart? Geen zorgen die zijn tot 1 jaar na aanschaf geldig en kun je dus ook na het programma nog inzetten. 

Do I have to speak Dutch to follow this program?
You are welcome to join 6 Weeks Fit! However, all of our written content (e-mails, intake form, factsheets) and the kickoff are in Dutch. Of course our coaches can also coach you in English, and help you if you’re lost with translating.

Wij beloven jou gegarandeerd succes! We zijn zelfs zeker zo zeker van onze zaak, dat wij jou terugbetalen wanneer je geen resultaat hebt geboekt. 

Natuurlijk verwachten wij wel 100% commitment en zitten hier een aantal voorwaarden aan. 

Voorwaarden

 1. Je stelt vooraf realistische doelen op samen met ons.
 2. Je bent iedere vaste training aanwezig met de 6WF groep. 
 3. Je volgt daarnaast zelf nog 2 lessen per week bij Lab en geeft elke les 100%. 
 4. Je trackt iedere dag al je voeding in MyFitnessPal. 
 5. Je blijft binnen het aangewezen macro en caloriebudget.
 6. Je hebt wekelijks een call met je voedingscoach en schrijft vooraf vragen op die je wilt stellen. 
 7. Je houdt je eigen spreadsheet bij waarin je je voortgang noteert zoals aanwezigheid lessen, wekelijkse lichaamsmetingen en progressie foto’s. 
 8. Je leest wekelijks de info factsheets die via de mail gestuurd worden.

6 Weeks Voedingscoaching

Wil jij aan de slag met een op maat gemaakte voedingscoaching om af te vallen, of om je voeding te verbeteren zodat je je fitter voelt? In een traject van 6 weken begeleidt één van onze coaches jou naar een gezondere en fittere levensstijl.

We trappen het traject af met een intake formulier, zodat we goed weten waar we je straks qua voeding op begeleiden en wat je macro-behoefte wordt: hoeveelheid vetten, eiwitten, koolhydraten en calorieën die jij nodig hebt, passende bij je doel.

Tijdens een zoom-call met je coach voer je lichaamsmetingen uit en wordt je intake formulier besproken.

Dagelijks track jij je voeding en 2x per week check je online in met je coach, daarnaast voer je ook nog wekelijks lichaamsmetingen uit.

Dit programma duurt 6 weken, je startmoment stem je zelf af met je voedingscoach. Naast je tweewekelijkse contactmomenten met je coach, voer je ook nog iedere week lichaamsmetingen uit zodat jij éxtra goed je progressie kan zien.

De kosten voor dit programma zijn €249,-. 

Wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden? Mail ons dan op fitprogrammas@theworkoutlab.nl.