High Intensity Interval Training Amsterdam

Welkom bij the Workout Lab! De plek waar fun en persoonlijke aandacht tijdens je workout voorop staan. Als je op zoek bent naar een High Intensity Interval Training in Amsterdam, dan ben je bij The Workout Lab op de juiste plek! De korte intervallen en meerdere rondes tijdens deze trainingen zorgen ervoor dat jij bezweet, voldaan en met een lach op je gezicht de lessen verlaat!

Wat is High Intensity Interval Training?

High-Intensity Interval Training (afgekort als HIIT) is een vorm van lichaamsbeweging waarbij korte periodes van zeer intense lichamelijke inspanning worden afgewisseld met kortere rustperiodes of periodes van lagere intensiteit. Het doel van High Intensity Interval Training is om je conditie te verbeteren en  een relatief korte tijdsduur. Ben jij op zoek naar High Intensity Interval Training in Amsterdam? Wij zorgen ervoor dat jij alles uit je workout haalt!

The Workout Lab - Wie zijn wij afbeelding

Hoe ziet een High-Intensity Interval Training Training eruit?

Een doorsnee High Intensity Interval Training omvat activiteiten zoals sprints, burpees, jumping jacks, mountain climbers en andere intensieve bewegingen. Na de inspanning volgt een rust- of herstelperiode, waarin je de intensiteit verlaagt of volledig tot rust komt, voordat de volgende intense fase begint. Onze kenmerkende workout, Hit & Run, combineert kracht en cardio op opzwepende beats. Tijdens deze sessie werk je aan het verbeteren van je conditie, het versterken van je lichaam en het bereiken van een strakke uitstraling.

De voordelen van
High Intensity Interval Training

High-Intensity Interval Training staat bekend als de superheld onder de workouts: kort maar krachtig! Het meest opvallende aspect van High-Intensity Interval Training is de mogelijkheid om in een zeer korte tijd aanzienlijke hoeveelheden calorieën te verbranden. Geen langdurige sessies in de sportschool; slechts 40-50 minuten volle inzet en je bent klaar.

Wat High-Intensity Interval Training echt onderscheidt, is de efficiëntie ervan. In vergelijking met langere, minder intense trainingen, kun je met High-Intensity Interval Training in een kortere tijd effectievere resultaten behalen. 

Dus, als je op zoek bent naar korte, krachtige workouts die daadwerkelijk resultaten opleveren, dan is High-Intensity Interval Training Amsterdam precies wat je nodig hebt. Geen excuses meer, gewoon voluit gaan en genieten van die verkwikkende energieboost!

Ontdek High Intensity Interval Training Amsterdam!

Ontdek de kracht van High-Intensity Interval Training Amsterdam en transformeer je fitnessroutine vandaag nog! Klaar om kort maar krachtig resultaat te boeken? Meld je nu aan, en ervaar de voordelen van efficiënte workouts die je in korte tijd maximale resultaten bieden.

Wacht niet langer. Geen excuses, alleen actie! Schrijf je in en ontdek de energieke boost die HIIT kan brengen. Laten we samen werken aan een sterker, fitter en energieker jij. Jouw nieuwe, actieve levensstijl wacht op je

Wie zijn wij?

Wij zijn er voor iedereen. Of je nu een rookie bent of juist al jaren intensief sport, The Workout Lab is jouw gym. Door te focussen op techniek en je persoonlijk aandacht te geven zorgen wij ervoor dat je na iedere les weer met een dikke smile, voldaan de deur uitloopt! 

Voor ons is het belangrijk dat je je thuis voelt. Drink een kop koffie aan de bar, puf uit en klets bij met je vrienden na de les, wat je wilt. Dat vinden wij leuk!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario